STON токен за напредок во продажбата

Приватната продажба на ICO започна на 1 јули 2019 година.

€ 2.000.000,00

Мека капа

€ 10.000.000,00

Тврда капа

€ 8.194.671,97

Собрани средства

Децентрализиран

Одете по децентрализиран екосистем со кој управува директно нејзината заедница за гласање.

Транспарентен

Ново ниво на транспарентност каде сите и сè се развиваат како едно.

Глобализирање на финансиското зајакнување

Доживејте финансиски свет со целосно решение за вашите идни потреби.

Криптовалута со стабиност

Обезбедете ја својата иднина со монетата Мејнстон, изработена за оспособување на поединците преку технологијата blockchain.

Дознај повеќе

Гласајте за промена

Учествувајте во консензусната група и имајте збор во управувањето со валутата, како и други прашања.

Дознај повеќе

Дигитален идентитет

Пополнете ја вашата потврда за идентитет за да ги дигитализирате и заштитите службените лични податоци на blockchain.

Дознај повеќе

Решение за глобален паричник

Добијте го вашиот личен клуч, управувајте со вашите средства и правете прекугранични трансакции.

Дознај повеќе

Децентрализиран пазар

Станете дел од децентрализираниот пазар каде купувачите и продавачите прават трансакции низ целиот свет.

Дознај повеќе

Што нудиме ние

Крипто-blockchain решенија за иднината.

Мејнстон обезбедува целосен спектар на финансиски и претприемачки решенија од лични паричници до уникатна можност за вмрежување со стабилна и децентрализирана криптовалута (STON) во основата која е управувана директно од самата заедница за гласање.

Без разлика дали барате да ги чувате и управувате вашите fiat или криптовалути или да генерирате нов приход, нашите водечки решенија за крипто-blochchain нудат се што ви треба за да го подобри вашиот личен паричник почнувајќи денес.

Бела хартија

Глобално движење

Водејќи ја финансиската револуција за да донесе трајни промени.

На глобално ниво, милиони луѓе немаат пристап до широк спектар на финансиски можности за управување или трансфер на средства и се заклучени од монетарниот систем на општеството. Нашето решение е едноставно. Да се врати моќта на луѓето преку целосен свет на децентрализирани и транспарентни глобални решенија и да им се помогне на поединците да ја вратат контролата врз нивниот финансиски живот.

Наши партнери

Заедно, можеме да ја градиме децентрализираната иднина што ја сакаме.

За прв пат, Мејнстон им нуди на сите уникатна можност да развијат транспарентна мрежна заедница со користење на blockchain технологии во вашиот град или земја, како и на меѓународно ниво.

Мајнстон е подготвен да го забрза својот развој во насока поставена од нејзините акционери.

Мрежните партнери ќе го засилат ефектот на зголемувањето на цените на нашата криптовалута врз нејзината куповна моќ, а нејзиното континуирано надополнување значи дека се гарантира неговиот развој на краток, среден и долг рок.

Пазари

Истражете ги производите достапни за купување со нашата криптовалута