Криптовалута

Стабилен, транспарентен и автономен токен за услуга за глобално прифаќање.

Криптовалутата ќе изгради подобро утре.

Отклучете ја моќта на ниски трошоци и прекугранични финансиски трансакции.

Криптовалута со стабиност

Обезбедете ја својата иднина со монетата Мејнстон, изработена за оспособување на поединците преку технологијата blockchain.

Blockchain на Ethereum

Мејнстон blockchain се заснова на паметни договори што овозможуваат доверливи, транспарентни и безбедни трансакции.

Трансакции во реално време

Паметните договори на Blockchain е новата финансиска железница што расчистува и порамнува прекугранични плаќања во скоро реално време.

Докажан Blockchain

Со тоа што ќе се надградува постојаниот и докажан blockchain, можеме да обезбедиме сигурност и безбедност на мрежата.

Достапна структура на исплата

Нашите blockchain заменуваат скапи трансакции со прифатлива структура на исплата за да донесат поголема финансиска можност за сите.

Програма за награди

Добивајте токени во секое време кога ќе се изврши социјална акција, како што е упатување на нов корисник или следење на Мејнстон на социјалните медиуми.

Децентрализација

Филозофија на Мејнстон за корисничко-центричен екосистем.

Монетата на Мејнстон ќе биде криптовалута од новото време поддржана од вистински децентрализиран, сто процентен транспарентен и глобален договорен blockchain која може да се прилагоди и да се зголеми за да се справи со широк спектар на бизниси кои сакаат да преговараат за договори во корист на сите вклучени страни .

Сето ова ќе се олесни од една од најбезбедните и најсигурните дигитални трансакциони средини со кои се крипто светот досега ги видел.

Патоказ

Откријте ја чекор-по-чекор временската рамка на Blockchain на Мејнстон.

Од почеток до завршување, следете го развојот на токенот на Ston криптовалутата на blockchain од Мејнстон со комплетниот екосистем што го опкружува.

Мејнстон е подготвен да го промени финансискиот и криптовалутниот пејзаж со нови развои кои се испорачуваат секоја недела.

Придружете ни се на нашето патување додека го глобализираме финансиското охрабрување со револуционерни и децентрализирани решенија кои ќе им вратат моќта на луѓето.

 
 
 
 
 
Недела 1 - 3

STON токен

Развој на паметни договори следејќи го индустрискиот стандард ERC20. ERC-20 дефинира заеднички список на правила за токените Ethereum што треба да се следат во рамките на поголемиот екосистем на Ethereum, дозволувајќи им на развивачите точно да предвидат интеракција помеѓу токените.

Завршен

4-та недела

Гласајте за промена

Функционалност на гласањето е додадена на токенот на STON. Да се вклучи заедницата со тоа што ќе им овозможи на носителите на токените да гласаат. Носителите на токените можат да гласаат за барање за промена на платформата, како и други работи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5-та недела

Bitcoin паричник

Добијте паричник на Bitcoin со јавен клуч за да го видите вашиот биланс, испраќате и примате средства и многу повеќе.

6-та недела

Ethereum паричник

Добијте паричник на Ethereum со јавен клуч за да го видите вашиот биланс, испраќате и примате средства и многу повеќе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
7-ма недела

STON и ERC20 паричник

Добијте го вашиот официјален крипто-паричник на STON со јавен клуч за да го видите вашиот биланс, да испраќате и примате средства, да генерирате месечни средства и повеќе.

8-ма недела

Паметен договор за генеалогија

Паметен договор на Ethereum за безбедно мапирање на генеалогијата на транспарентен и непроменлив начин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
9-та недела

Децентрализиран маркетинг план и премија на награди

Мапирање на маркетинг планот на Мeјнстон и премијата на награди на децентрализиран blockchain во унисон со генеалогијата.

Прикажаните временски рамки подлежат на промени во зависност од развојот на blockchain.

Blockchain технологија

Доверба и транспарентност преку blockchain.

Blockchain се состои од постојано растечки список на записи, групирани во „блокови“, кои се поврзани со користење на криптографија и заедно формираат дигитален леџер. Ако се користи blockchain во форма на дистрибуиран леџер, со blockchain може да се управува преку peer-to-peer мрежа која колективно се придржува до протокол за Мeјнстон, којшто валидира нови блокови, кои, откако ќе се снимаат, повеќе не можат да се менуваат или да се отповикаат.

Овој механизам базиран на консензус, вграден во blockchain, ја отстранува потребата посредниците и централните власти да го управуваат системот, со што ќе им се овозможи на двете страни кои не знаат или веруваат едни на други, да трансакцираат едни со други.