Децентрализиран пазар

Првиот децентрализиран пазар каде купувачите и продавачите прават трансакции низ целиот свет.

Купете и продадете било кој производ на глобално ниво.

Екосистем за купување преку интернет за купување или продажба на производи и услуги.

Децентрализиран пазар

Станете дел од децентрализираниот пазар каде купувачите и продавачите прават трансакции низ целиот свет.

Список на производи

Управувајте со околина лесна за употреба за да додадете и уредувате списоци на вашите производи или услуги на blockchain.

Трансакцирајте директно

Направете нарачка директно до продавачот и иницирајте ја трансакцијата на децентрализираниот Мејнстон Blockchain.

Станете продавач

Без разлика дали продавате личен производ или кој било вид на производ, нашиот глобален пазар ќе го достави до светот.

Децентрализирани зделки

Сите параметри на зделката се децентрализираат на Ethereum blockchain, ги елиминираат сите средовечни лица и обезбедуваат транспарентно извршување преку паметни договори.

Пренесување на списоци

Решенија со еден клик за пренесување на тековните списоци од други платформи ќе бидат обезбедени за максимална удобност.