Решение за глобален паричник

Добијте целосна контрола врз вашиот крипто и fiat паричник со повеќе решенија.

Испратете и примајте средства ширум светот.

Ние нудиме сигурно и лесно за користење решение за управување со вашите финансии.

Решение за глобален паричник

Добијте го вашиот личен клуч, управувајте со вашите средства и правете прекугранични трансакции.

Инстантни трансакции

Уживајте во инстант трансакциите и добијте детални извештаи со анализа на состојбата и трошењето, се на едно место.

Размена на валути

Како сопственик на монети на Ston, разменете ги вашите токени во fiat валути за неколку секунди и без надоместок.

Повеќе методи за повлекување

Добијте повеќе начини да направите повлекувања и да примате средства од која било земја во светот.

Дополнителни безбедносни стандарди

Користете автентикација со два фактори (2FA) за да додадете дополнителни нивоа на безбедност на вашите паричници и да ги намалите ризиците.

Преостаната камата

Добијте ја преостанатата камата месечно на сите токени на Ston зачувани во вашиот бизнис паричник онолку долго колку што се распределени.